ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BODY ACTIVE GYM

Το γυμναστήριο Body Active Gym ξεκίνησε δυναμικά την αγωνιστική του δράση μετά την καλοκαιρινή περίοδο, συμμετέχοντας σε 4 αγώνες τρεξίματος το τελευταίο διάστημα πετυχαίνοντας και πάλι διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα:
Στις 11/09/2016 στον 8ο Πανελλήνιο αγώνα δρόμου ΔΕΗ «Μνήμες Λιγνίτη» στην Πτολεμαΐδα συμμετείχαν στα 5χλμ οι Δουπκαρίδου Βασιλική, Μπάκα Αγγέλα, Μπανιτσιώτου Ιορδάνα και Ξανθοπούλου Δέσποινα και στα 10χλμ οι Μούκα Παρασκευή, Παπαχαραλάμπους Παναγιώτης και Πάτκας Λάζαρος με τη Μούκα Παρασκευή να καταλαμβάνει την τρίτη (3η) θέση στις γυναίκες στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 00:47:32.
Στις 17/09/2016 στο 3ο Kavala Night City Run στην Καβάλα συμμετείχαν στα 5χλμ η Ξανθοπούλου Δέσποινα που κατέκτησε την τρίτη (3η) θέση στις γυναίκες στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 00:34:09 και στα 10χλμ οι Δουπκαρίδου Βασιλική, Μούκα Παρασκευή, Μπανιτσιώτου Ιορδάνα και Παπαχαραλάμπους Παναγιώτης με τη Μούκα Παρασκευή να καταλαμβάνει και πάλι την τρίτη (3η) θέση στις γυναίκες στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 00:47:18.

Στις 25/09/2016 στο Καστράκι Γρεβενών στον ορεινό αγώνα τρεξίματος 5χλμ συμμετείχαν οι Ξανθοπούλου Δέσποινα και Παπαδοπούλου Λητώ και στον ορεινό αγώνα τρεξίματος 11,5χλμ συμμετείχαν οι Δουπκαρίδου Βασιλική, Μούκα Παρασκευή, Μπανιτσιώτου Ιορδάνα και Παπαχαραλάμπους Παναγιώτης με τη Μούκα Παρασκευή να καταλαμβάνει για μία ακόμα φορά την τρίτη (3η) θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών με χρόνο 01:11:33.
Τέλος, στις 02/10/2016 στον 5ο Εορδαϊκό Ημιμαραθώνιο και Αγώνα Δρόμου 8χλμ στην Πτολεμαΐδα συμμετείχαν στα 8χλμ οι Βασιλική Δουπκαρίδου, Ξανθοπούλου Δέσποινα, Μπάκα Αγγέλα, Παπαδοπούλου Λητώ και Παπαχαραλάμπους Παναγιώτης με την Μπάκα Αγγέλα να καταλαμβάνει τρίτη (3η) θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών με χρόνο 00:43:02.
Επόμενος αγώνας στις 08/10/2016 στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης όπου το Body Active Gym θα λάβει μέρος με ομαδική 12μελή συμμετοχή στα 5χλμ και στα 21χλμ.
Σας συγχαίρω δημόσια για την προσπάθεια, τη συμμετοχή και τα αποτελέσματά σας και εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες σας!






Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Body Active Gym

Τουμπαρίδης Άκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)