ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει να χιονίζει από χθες το απόγευμα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας με το χιόνι να ξεπερνάει τα 20 εκατοστά αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης της Φλώρινας και τη Θερμοκρασία να αγγίζει αυτή την ώρα τους -5 βαθμούς κελσίου.

Τα μηχανήματα αποχιονισμού δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να διατηρήσουν τα δίκτυα ανοιχτά και κανένα χωριό να μη μείνει αποκλεισμένο. Η τροχαία Φλώρινας συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φορούν τις αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας. Ιδιαίτερα προβλήματα από τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση δεν έχουν δημιουργηθεί καλό όμως θα είναι οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο πεζοί όσο και με τα οχήματα τους. Παρά το τσουχτερό κρύο και τη χιονόπτωση αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του ποταμού Σακουλέβα το τίμιο σταυρό στο καθαγιασμό των υδάτων από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)