Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Συνάντηση με τα τμήματα συνοριακής φύλαξης στην Φλώρινα, το Αμύνταιο και την Πρέσπα είχε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Χαρέλας «συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως είναι η έλλειψη προσωπικού και σημαντικές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή στα τμήματα συνοριακής φύλαξης της περιοχής προκειμένου να μεταφέρουμε τα προβλήματα αυτά στη κεντρική εξουσία και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις».

Πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται άμεσα να γίνουν προσλήψεις στα τμήματα συνοριακής φύλαξης της περιοχής έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερη τόσο η δουλειά των αστυνομικών όσο και η φύλαξη των συνόρων. Το προεδρείο της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή επισκέφθηκε το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Κωστένη όπου κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη του.

Πηγή:www.ert.gr/news/florina


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.