ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπογράψαμε το 2016, το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί το Επιμελητήριό μας και επιχειρήσεις –μέλη μας προκειμένου να γνωρίσουμε το νομό Λακωνίας, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που παράγει με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Σεπτεμβρίου 2017. Τα παραγόμενα προϊόντα της Λακωνίας είναι: παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, μέλι, χυμοί, κρασί, ζυμαρικά, θαλασσινό αλάτι, παστό χοιρινό, λουκάνικα, αρωματικά φυτά, παξιμάδια, γλυκά, τυρί φέτα, παστέλια, αποξηραμένα σύκα.

Καλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας από τον αγροδιατροφικό, τουριστικό και από τον κλάδο του γενικού εμπορίου να δηλώσουν συμμετοχή, διευκρινίζοντας το ενδιαφέρον τους για αγορά ή πώληση προϊόντων, ώστε να διοργανωθεί καλύτερα η επιχειρησιακή αποστολή. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 10 Αυγούστου 2017 στα γραφεία του Επιμελητήριου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15- 2ος όροφος).Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε το τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2385022466 & 6977977547 (Πρόεδρος Σαπαλίδης Σάββας).
Φλώρινα, 1-8-2017
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)