Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το παράδειγμα των ΣΑΡΙΣΩΝ ακολούθησε η 2η ομάδα της Φλώρινας ΟΕΑ που στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών Β. Ελλάδας σημείωσε 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και φιγουράρει στην 1η θέση.Ο ΟΕΑ Φλώρινας που συγκροτείται από μικρά ταλαντούχα κορίτσια επικράτησε με τη σειρά του ΦΕΑ Ιωαννίνων 4-0, του ΣΕΑ Κοζάνης 4-1 και του Αίαντα Ευόσμου 4-0.Ατμομηχανή του ΟΕΑ είναι το αστέρι της Φλώρινας Χρυσή Φωτιάδου, που έχει για συμπαίκτριες τις Κωνσταντίνα Πιστόλα και Ελισάβετ Χατζηκύρκα από την Αλεξανδρούπολη, Αναστασία Μπέλλου από την Έδεσσα και Στυλιανή Γαβαλά από την Αθήνα. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας έχει ο Λίβιου Πρεντοάικα, προπονητής των ΣΑΡΙΣΩΝ.Η επόμενη αγωνιστική θα γίνει στα Ιωάννινα στις 19/11/2017, όπου ο ΟΕΑ θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Αλεξανδρούπολης.
Στη Β΄ Εθνική Αντρών Β΄ Ελλάδας η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ έδωσε 3 αγώνες και σημείωσε 1 νίκη και 2 ήττες. Πρώτα επικράτησε πολύ δύσκολα της ΧΑΝΘ 4-3 και στη συνέχεια ηττήθηκε οριακά από την Έδεσσα 3-4 και από τον Εχέδωρο Σίνδου 1-4.
Αγωνίστηκαν οι Λίβιου Πρεντοάικα, Γιάννης Τερψίδης, Γιώργος Κυριακόπουλος (πρώτη εμφάνιση) και ο Γιάννης Κατσαντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.