Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά το Λύκειο των Ελληνίδων, σας γνωρίζει το Εργαστήρι Παραμυθιού, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού!!!...
...... σε δρόμους των Παραμυθιών...
Κάθε βδομάδα και ένα Παραμύθι με αφήγηση, με εικονογράφηση επιλεγμένων σκηνών, με δραματοποίηση(δραματικό παιχνίδι), με συγγραφή σημαντικών εννοιών και δημιουργία ενός λεξικού και αυτοσχέδιων ιστοριών( τα παιδιά γίνονται συγγραφείς)!!!
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν και να παρουσιάσουν εκθέσεις εικονογραφημένων σκηνών από κάποια παραμύθια ή μικρά θεατρικά δρώμενα ή να κάνουν συλλογή παραμυθιών ή ακόμα και εκπομπές στο τοπικό ραδιόφωνο!!! Προσκαλούμε όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα!!!Είναι βέβαιον ότι θα εντυπωσιαστείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.