ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε από κλιμάκια της Π.Ε. Φλώρινας η καταγραφή των κατοικιών στην Τοπική Κοινότητα Αναργύρων. Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών καταγραφής εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος: "Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο δύσκολο έργο της καταγραφής όλων των κατοικιών της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε. Φλώρινας γιατί, μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν. Ανταποκριθήκαμε στο έπακρο, οι διαδικασίες τρέχουν και ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση της Τοπικής Κοινότητας ώστε να ξεκινήσει η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης του οικισμού."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)