ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας. Ο Σύνδεσμος μας με τα μέλη και τους φίλους του, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που προβλέπονται από το καταστατικό του, ταξίδεψε στο Βελιγράδι , στη Βουδαπέστη και στη Βιέννη . Με την εμπειρία του ταξιδιωτικού γραφείου Maleganeas Travel περιηγηθήκαμε σε τρεις από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης σε μια εκδρομή που θα μείνει αξέχαστη σε όσους συμμετείχαν .
Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή και όλους τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτήν . Επίσης εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στο ταξιδιωτικό γραφείο Maleganeas Travel για την άψογη οργάνωση της εκδρομής και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε κατά τη διάρκεια της. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εξόρμηση μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                     


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)