ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου μας στην Πάφο συναποφασίστηκε η δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ο θρησκευτικός τουρισμός. Πιστεύουμε ότι ανάλογες ενέργειες ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία και αναδεικνύουν την περιοχή μας ως τουριστικό προορισμό.
Επίσης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας επισκέφθηκαν μεγάλα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και συζητήθηκε η δικτύωση με τουριστικό προορισμό την ΠΕ Φλώρινας.
Για τους παραπάνω λόγους προσκαλούμε τα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά πρακτορεία και άλλες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού της ΠΕ Φλώρινας, σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15) την Τετάρτη 30/ 05/ 2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα με θέμα: ‘’Η τουριστική δικτύωση της Π.Ε. Φλώρινας’’.
Η παρουσία όλων των ενδιαφερομένων στον τομέα του τουρισμού κρίνεται απαραίτητη λόγω των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται στην περιοχή μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)