ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣ ΓΟΝΕΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Η ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με αφορμή το περιστατικό βίας σε σχολείο της Φλώρινας όπου γονέας μαθητή βιαιοπράγησε κατά Διευθυντή σχολείου, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας που συνεδρίασε εκτάκτως, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το ψήφισμα αυτό με το οποίο δηλώνει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες απ’ όπου και αν προέρχονται. Θεωρεί ότι τα όποια προβλήματα δεν λύνονται με τέτοιου είδους πράξεις βίας. Η χρήση βίας, ειδικά μέσα σε σχολικό χώρο, είναι απαράδεκτη. Η επιλογή της βίας ως μεθόδου επίλυσης των όποιων προβλημάτων είναι καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση.
Δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Στέκεται δίπλα και στηρίζει τον συνάδελφο που έτυχε να είναι δέκτης αυτής της απαράδεκτης ενέργειας.
Καλεί την πολιτεία να ασχοληθεί συστηματικά με τέτοια ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία εκπαιδευτικών αλλά και μαθητών και να προσδώσει το κύρος και τη θέση που αρμόζει στους εκπαιδευτικούς μέσα στην κοινωνία.
Εκπαιδευτικοί και Γονείς ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα, την ουσιαστική μόρφωση και την διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών, που δεν έχει σχέση με τέτοιου είδους πράξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)