ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Οι προβολές της Λέσχης Πολιτισμού ολοκληρώνονται για την τρέχουσα κινηματογραφική περίοδο με την ταινία κινουμένων σχεδίων "Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2" και την περιπέτεια με τον ανορθόδοξο υπερήρωα "Deadpool 2"!

Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2 (The Nut Job 2: Nutty by Nature)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/6: 19.00
ΤΡΙΤΗ 5/6: 19.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6: 19.00
ΠΕΜΠΤΗ 7/6: 19.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ
Σκηνοθεσία (ελλην.): Φώτης Πετρίδης
Ηθοποιοί (φωνές): Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς
Διάρκεια: 91 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να γκρεμίσει το πάρκο Liberty και στη θέση του να χτίσει ένα επικίνδυνο λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.
Deadpool 2
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/6: 21.00
ΤΡΙΤΗ 5/6: 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6: 21.00
ΠΕΜΠΤΗ 7/6: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ
Διάρκεια: 107 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)