ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Για κλοπή οχήματος και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση, συνελήφθησαν  σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρεις  αλλοδαποί, ηλικίας 27, 58 και 23 χρονών. Σε περιοχή της Καστοριάς, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 79χρονου ημεδαπού και 81χρονης ημεδαπής, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από το Ελληνικό έδαφος.
Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από προαναφερόμενους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν άμεσα ως επιβαίνοντες στο κλεμμένο όχημα, κινούμενοι προς το εξωτερικό της χώρας, όπου και συνελήφθησαν. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)