Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φλώρινας, στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, επισκέφθηκαν την Κύπρο και συναντήθηκαν με στελέχη την Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κύπρου και της Ένωσης Ξενοδόχων Πάφου όπου με επιτυχία παρουσίασαν τουριστικά πακέτα με στόχο την ανάδειξη της ΠΕ Φλώρινας σε προορισμό. Μετά την επιτυχημένη συνάντηση στην Κύπρο το Επιμελητήριό μας διοργανώνει τις παρακάτω συναντήσεις παρουσία επιχειρηματιών από την Κύπρο:
Το Σάββατο 10/11/2018 στο Ξενοδοχείο Bella Toumpa – Αγ. Παντελεήμονας Αμυνταίου από τις 12.00 μ.μ. έως 19.00 μ.μ. και την Κυριακή 11/11/2018 στο Επιμελητήριο Φλώρινας από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ.
Στόχος είναι η προώθηση και δικτύωση των τοπικών μας προϊόντων στην Κύπρο.
Την Κυριακή στις 12.30 μ.μ θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Φλώρινας για τα αποτελέσματα των επαφών και συναντήσεων που αφορούν στην προβολή των τουριστικών πακέτων και των τοπικών προϊόντων.
Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη μας να συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.