Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση με κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ κ. Δημήτρης Μπράτης, η Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας κ. Μαρία Νεοκαζιώτη και μέλη του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στην περιοχή της Φλώρινας με στόχο την ενημέρωση συνδικαλιστών και εργαζόμενων εν όψει της απεργίας της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου. καθώς και της ημερίδας για τις εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο κ. Γιώργο Ρωμανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.