ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, θα λειτουργήσει στην πλατεία Γ. Μόδη, εντελώς δωρεάν, το «Ξύλινο Χωριό». Ο Δήμος Φλώρινας καλεί, όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, στο γραφείο Δημάρχου του Δήμου Φλώρινας (Δημαρχείο - Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα). Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:
1. Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί τη συμμετοχή του στο «ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ», πρέπει να δηλώσει στον Δήμο μια (1) τουλάχιστον εορταστική εκδήλωση, που θα διοργανώσει ο ίδιος με την αρωγή του Δήμου πλαισιώνοντας το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα ανακοινωθεί σε τύπο, έντυπα και αφίσες.

2. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους επαγγελματίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των παραδοσιακών προϊόντων και στους Συλλόγους που προάγουν τοπικά ήθη και έθιμα.
Επίσης, παρακαλούνται όσοι Σύλλογοι ή φορείς εφόσον επιθυμούν είτε να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις το Δήμου είτε να προτείνουν την πραγματοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, ακόμα και εκτός του «Ξύλινου Χωριού», όπως δηλώσουν τη συμμετοχή και τις προτάσεις τους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τηλ.2385351010, 2385351031
Fax: 2385044628
email: dimosflorinas@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)