ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ένα χάλκινο μετάλλιο είναι ο απολογισμός τεσσάρων αθλητών των ΣΑΡΙΣΩΝ που πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που έγινε στο Ξυλόκαστρο, στο Δερβένι Κορινθίας στις 13-14/4/2019. Στο τελευταίο όπεν της φετινής αγωνιστικής χρονιάς πήραν μέρος 142 αθλητές/τριες από 50 σωματεία από όλη τη χώρα. Από την ομάδα της Φλώρινας αγωνίστηκαν ο Ιωσήφ Ελσάμι στους παίδες, η Μαρία Γιώτη στις κορασίδες και ο Κων/νος Σωτηρίου και Ζαχαρίας Ελσάμι στους παμπαίδες. Στα μετάλλια βρέθηκε ο Σωτηρίου μετά από εξαιρετική εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Η Γιώτη κατέλαβε στην 6η θέση, ο Ιωσήφ Ελσάμι την 12η και ο Ζαχαρίας Ελσάμι την 15η.
Πολλά συγχαρητήρια στον Κων/νο και στα άλλα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση.
Μετά την ολοκλήρωση των 13 όπεν ανά την Ελλάδα, θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός των Αναπτυξιακών, που θα γίνει στη Χίο στις 18-19 Μαΐου 2019 και θα πάρουν μέρος πολλά παιδιά από τις ΣΑΡΙΣΕΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)