ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΥΑΕ

Επιστολή προς τη  Διευθύντρια ΔΥΑΕ κ. Μαρία Τολάκη  με Θέμα: Ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στους χώρους εργασίας έστειλε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Ολόκληρη η επιστολή:
Κυρία Διευθύντρια
Την πορεία και τις θέσεις του συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τις γνωρίζεται πολύ καλύτερα από τον καθένα και ως εκ τούτου θα σας είναι οικεία η πάγια και απαράβατη θέση του σωματείου μας ότι: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
Πληροφορίες που θέλουν να «συγχωνεύονται» ιατρεία και να «καρατομούνται» βάρδιες, όχι απλά μας βρίσκουν αντίθετους αλλά εγείρουν κόκκινο πανί και δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε τα πάντα προκειμένου να διαφυλάξουμε τα όσα διακυβεύονται με τα εν λόγω σενάρια.
Με τα ατυχήματα να βρίσκονται (κάθε στιγμή) προ των πυλών, με τις ανάγκες στους χώρους εργασίες να είναι αυξημένες και με το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των εργαζόμενων να έχουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους χώρους εργασίας να είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, σας καλούμε να πράξετε το αυτονόητο αποτρέποντας κάθε είδους ρίσκο και κίνδυνο στον οποίο θα βρεθούν εκτεθειμένοι οι συνάδελφοι.
Σε ότι, δε, έχει να κάνει με το ζήτημα συνέχισης της 8ωρης εργασίας πέραν αυτής, όποιος διανοηθεί να κάνει οποιαδήποτε σκέψη επί τούτου, όχι μόνο εμάς θα βρει απέναντι του αλλά θα βρει και τον Νόμο και όλα όσα αυτός προβλέπει σχετικώς.
Για το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας
ΔΕΗ Α.Ε Κ.Η.Ε ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Μόσχος Μόσχου Αθανάσιος Μάστορας





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. Αλεξόπουλο Χαράλαμπο, Βοηθό Διευθυντή ΔΥΑΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ