Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΥΑΕ

Επιστολή προς τη  Διευθύντρια ΔΥΑΕ κ. Μαρία Τολάκη  με Θέμα: Ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στους χώρους εργασίας έστειλε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Ολόκληρη η επιστολή:
Κυρία Διευθύντρια
Την πορεία και τις θέσεις του συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τις γνωρίζεται πολύ καλύτερα από τον καθένα και ως εκ τούτου θα σας είναι οικεία η πάγια και απαράβατη θέση του σωματείου μας ότι: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
Πληροφορίες που θέλουν να «συγχωνεύονται» ιατρεία και να «καρατομούνται» βάρδιες, όχι απλά μας βρίσκουν αντίθετους αλλά εγείρουν κόκκινο πανί και δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε τα πάντα προκειμένου να διαφυλάξουμε τα όσα διακυβεύονται με τα εν λόγω σενάρια.
Με τα ατυχήματα να βρίσκονται (κάθε στιγμή) προ των πυλών, με τις ανάγκες στους χώρους εργασίες να είναι αυξημένες και με το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των εργαζόμενων να έχουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους χώρους εργασίας να είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, σας καλούμε να πράξετε το αυτονόητο αποτρέποντας κάθε είδους ρίσκο και κίνδυνο στον οποίο θα βρεθούν εκτεθειμένοι οι συνάδελφοι.
Σε ότι, δε, έχει να κάνει με το ζήτημα συνέχισης της 8ωρης εργασίας πέραν αυτής, όποιος διανοηθεί να κάνει οποιαδήποτε σκέψη επί τούτου, όχι μόνο εμάς θα βρει απέναντι του αλλά θα βρει και τον Νόμο και όλα όσα αυτός προβλέπει σχετικώς.
Για το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας
ΔΕΗ Α.Ε Κ.Η.Ε ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Μόσχος Μόσχου Αθανάσιος Μάστορας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. Αλεξόπουλο Χαράλαμπο, Βοηθό Διευθυντή ΔΥΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.