Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν επάξια το Πρωτάθλημα Ελλάδας στις Νεάνιδες αγωνιζόμενες την Κυριακή 21/4/19 στο ΣΕΦ στην Αθήνα. Η τεράστια αυτή επιτυχία για την ομάδα της Φλώρινας ήρθε μετά από 5 συνεχόμενες νίκες στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.Στο ομαδικό νεανίδων έφτασαν στον τελικό οι Σάρισες Φλώρινας από τη θέση 1 των φαβορί και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τη θέση 3. Με πλήρη ομάδα, η οποία έχει και κορασίδες στα βασικά στηρίγματα, οι Σάρισες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά κι ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Απολύτως ενδεικτικό της κυριαρχίας τους το γεγονός πως ούτε σετ έχασαν στον τελικό.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Σάρισες Φλώρινας 0-3:
Θεοδώρα Βασιλειάδου-Μαλαματένια Παπαδημητρίου 0-3 (10-12, 8-11, 5-11)
Κωνσταντίνα Πιστόλα-Χρυσή Φωτιάδου 0-3 (3-11, 7-11, 4-11)
Ελισάβετ Χατζηκύρκα-Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου 0-3 (6-11, 11-9, 3-11, 6-11)
Οι Σάρισες επιβλήθηκαν αρχικά στο 1ο γκρουπ νικώντας τον Τελαμώνα Σαλαμίνας με 3-1, το Π.Κ.Δ. Ταύρου με 3-2 και το Ηράκλειο 2001 με 3-1. Στην 4άδα ξεπέρασε με 3-0 τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας. Πέρα από τις τρεις κοπέλες, που αγωνίστηκαν στον τελικό, συμμετείχαν ακόμα η Δέσποινα Άμπα και η Μαριάννα Γενεράλη. Αρχιτέκτονας και αυτής της επιτυχίας ο Ρουμάνος Λίβιου Πρεντοάικα.
Τα κορίτσια με την επιτυχία τους αυτή κέρδισαν και το μέγιστο bonus στα μόρια για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ απευθύνει πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή της που έφτασαν τις ΣΑΡΙΣΕΣ στην κορυφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.