2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPINE2PROTECT

Πραγματοποιήθηκε η  2η συνάντηση εργασίας (2nd Working meeting) του έργου Combine2protect που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg-IPA CBC CCI 2014 TC 16 15CB 009  στο ξενοδοχείο “Lingos” στην Φλώρινα. Στη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των 4 πακέτων εργασίας (WP2, WP3, WP4, WP5) που αφορούν την ανάπτυξη της διαδικτυακής χωρικής βάσης δεδομένων WEB-GIS, τη συγγραφή του βιβλίου διαχείρισης των προστατευόμενων διασυνοριακών περιοχών, την εμπορική σήμανση των προϊόντων και υπηρεσιών των προστατευόμενων περιοχών και τα τεχνικά έργα διαχείρισης βοσκοτόπων και νερών στην Πρέσπα. 
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Κέντρου Ανάπτυξης της Νοτιοανατολικής Περιφέρειας της γείτονος χώρας (επικεφαλής εταίρος), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, των Κρατικών Ελεγκτών Περιβάλλοντος, της Διαχειριστικής Αρχής των προγραμμάτων Interreg και υπεύθυνοι υλοποίησης των έργων. Παρουσιάστηκε η εξέλιξη του προγράμματος από όλους τους εταίρους, καθώς και τα θέματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια εκτέλεσης των δράσεων του έργου.  Η συνάντηση οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (PB4).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)