ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΦ ΣΤΗ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αγαπητοί Καταναλωτές ,
στα πλαίσια υλοποίησης της Προμήθειας : ‘’Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στις Δ.Ε. Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας’’ της Πράξης ‘‘Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στις Δημοτικές Ενότητες Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας’’, που είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.), σας γνωρίζουμε ότι :
1. Από Δευτέρα 10-06-2019 η Ανάδοχος Εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες για την τοποθέτηση του μετρητή κατανάλωσης στους οικισμούς της Δ.Ε. Κάτω Κλεινών.
2. Οι καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. της εν λόγω Τοπικής Κοινότητας που δεν έχουν ολοκληρώσει την κατασκευή του κατάλληλου φρεατίου υδατοπαροχής, παρακαλούνται να προβούν χωρίς καθυστέρηση στις απαιτούμενες ενέργειες.
3. Επισημαίνεται ότι τα φρεάτια πρέπει να είναι καθαρά, απαλλαγμένα από χώματα ή τυχόν άλλα υλικά. Σε κάθε περίπτωση μετά την τοποθέτηση του μετρητή κατανάλωσης τα φρεάτια πρέπει να είναι επισκέψιμα και να διατηρούνται καθαρά. Έναντι παγετού μπορεί να τοποθετηθεί μόνωση από φελιζόλ ή πολυουρεθάνη.
4. Κατά την εργασία εγκατάστασης και για την ταυτοποίηση του καταναλωτή απαιτείται η επίδειξη του Λογαριασμού Δ.Ε.Υ.Α.Φ.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές για τη συνεργασία τους με τους υπεύθυνους των συνεργείων τοποθέτησης των υδρομετρητών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία μας στα τηλέφωνα 2385029517 - 2385024555 - 23850 24164.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)