ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DROSOPIGI RACE ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Λίγες μέρες απομένουν από την έναρξη του DrosopigiRace Bike Marathon 2019 και ήδη η ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας – διοργανωτής σύλλογος - έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Για 9η συνεχόμενη χρονιά αθλητές από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 για να συμμετέχουν σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στη χώρα μας.
Σε μια εξαιρετικής ομορφιάς αλλά και δυσκολίας, διαδρομή η οποία διασχίζει τους ορεινούς όγκους περιμετρικά της πόλης της Φλώρινας - Μονή Παναγίτσας, παλαιός γαλλικός δρόμος, Τάϊμα, Τριφυλλίτσι, Οροπέδιο, 1033, λόφος Αγ. Παντελεήμονα - οι αθλητές καλούνται να καλύψουν 57km δασικών δρόμων και μονοπατιών καθώς και περισσότερα από 2014m υψομετρικής ανάβασης. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης μας να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα καθώς η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, στην πλατεία Γ. Μόδη – κανόνια - ενώ τα τελευταία 10km διέρχονται μέσα από τα καταπληκτικά μονοπάτια του λόφου του Αγ. Παντελεήμονα.
Τα μέλη του συλλόγου αλλά και αρκετοί φίλοι του βουνού εργάζονται πυρετωδώς για την διάνοιξη-καθαρισμό και σήμανση της διαδρομής ώστε να διασφαλισθεί στο ακέραιο η άψογη διεξαγωγή του αγώνα.
Ο Σ.Ο.Χ Φλώρινας προσκαλεί τους Φλωρινιώτες την Κυριακή 9 Ιουνίου να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να προσεγγίσουν τα “γειτονικά” τους μονοπάτια (1033, Σταυρός) για να στηρίξουν και να απολαύσουν την προσπάθεια των αθλητών του DrosopigiRace Bike Marathon 2019. Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση στο www.drosopigirace.gr ή στο Facebook/drosopigirace

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ