ΧΡΥΣΑ-ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΞΙΦ

Εντυπωσιακή η συγκομιδή μεταλλίων για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 ξίφους μονομαχίας στο ΟΑΚΑ.  Κρατηθείτε:
Οι Κοριτσάρες μας Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωσταντίνα Καράτζα, Ζωή Μοσχοπούλου, Άννα Σταυρίδου νίκησαν στον Τελικό την Ίριδα Ψυχικού 38-37 και κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο (9 ομάδες).

Τα Παλικάρια μας Φίλιππος Χατζητύπης, Δημήτρης Γιαννάκης, Άγγελος Ρασπόπτσης, Ηλίας Γκόνης κατέκτησαν το Αργυρό Μετάλλιο (έχασαν στο Τελικό από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. 37-45, 9 ομάδες). Στα ατομικά η Αφροδίτη και ο Φίλιππος κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο ανάμεσα σε 62 και 51 συμμετοχές αντίστοιχα. Επίσης εκπληκτική εμφάνιση από τη Βάσια Μαρκώτη 6η, Κωνσταντίνα Καράτζα 7η , Ζωή Μοσχοπούλου 12η και Άννα Σταυρίδου 16η. Στα αγόρια ο Δημήτρης Γιαννάκης 7ος, Ηλίας Γκόνης 14ος, Αχιλλέας Μαυρομάτης 18ος , Άγγελος Ρασπόπτσης 21ος, Αλέξανδρος Σαλβαρίνας 27ος και Γιάννης Λεβεντίδης 28ος.
Στο μακρινό Βανκούβερ ο Στέργιος Τσώκας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και εκτός νοκ άουτ. Η συνέχεια της προσπάθειάς του στη Βουδαπέστη 6-8 Μαρτίου.
Το επόμενο Σ/Κ ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 με τη Σπάθη και τον ΟΞΙΦ να συμμετέχει με πλήρεις ομάδες. Ταυτόχρονα στη Παιανία διεξάγεται το 3ο Βαθμολογούμενο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών ξίφους μονομαχίας της σαιζόν με τον ΟΞΙΦ να δίνει το παρόν.
Την ερχόμενη Δευτέρα η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας θα τιμήσει τους Καλύτερους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μαζί με αυτούς τον ΟΞΙΦ ως Καλύτερο Σωματείο του 2019! Το Βραβείο θα παραλάβει ο Πρόεδρος του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας κος Χρήστος Παυλίδης.

Μπράβο!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)