ΠΑΙΔΙΚΗ-ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει την ίδρυση παιδικής-εφηβικής ομάδας παραγωγής ταινιών μικρού μήκους. Οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Λιθοξοΐδης Στέλιος. Την εκπαιδευτική ομάδα συνιστούν οι: Λιθοξοΐδης Στέλιος, Αλεξίου Γιώργος, Χρηστίδης Λάζαρος, Σαββίδου Ελένη και Μαίρη Κουρούδη.
Η ομάδα θα εργαστεί πάνω σε τρίμηνα πρότζεκτ παραγωγής ταινιών μικρού μήκους, με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον τρόπο και τη διαδικασία που η γραφή μεταφέρεται από το χαρτί στην οθόνη. Στο τέλος κάθε τριμήνου, η ταινία θα προβάλλεται στην κινηματογραφική λέσχη και στα φεστιβάλ που θα έχει δηλώσει συμμετοχή.
Όλες οι συναντήσεις, όπως και οι πρόβες, θα διεξάγονται σε πλήρη εναρμόνιση με τα μέτρα για την πρόληψη του COVID-19.
H ημέρα της πρώτης συνάντησης θα γίνει γνωστή σε επόμενη ανακοίνωση, κατόπιν συνεννόησης, σε ημέρα και ώρα που θα εξυπηρετεί όλους τους συμμετέχοντες.
Επικοινωνία: 6981539929 St_lith@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)