ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στο Λίβανο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βηρυτού η Ποντιακή Νεολαία και η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας θέλοντας να σταθούν αρωγοί στις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός του Λιβάνου αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να βοηθήσουν τους πληγέντες.
Σε συνεργασία με τις πρεσβείες Ελλάδος και Λιβάνου θα συλλέξουμε φάρμακα, διότι καταστράφηκε η κεντρική φαρμακαποθήκη της πρωτεύουσας, τρόφιμα μακράς διαρκείας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Συγκεκριμένα ζητούν: από φαρμακευτικά είδη ιατρικές προμήθειες (βαμβάκι, γάζες, μπεταντίν, χάνζπλαστ κ.α), ιατρικές προμήθειες για τον κορονοϊό (μάσκες, αντισηπτικά, είδη απολύμανσης κ.α), φάρμακα για τον καρκίνο και γενικά όλους τους τύπους φαρμάκων.
Από τρόφιμα: ζάχαρη, σιτάρι, αλεύρι, φακές, φασόλια, ρεβίθια, λάδι, ρύζι, μακαρόνια, γάλα σε σκόνη (απλό, για παιδιά) , γάλα συμπυκνωμένο, κονσέρβες και ότι άλλο είναι μακράς διαρκείας.
Επίσης ζητούν υπολογιστές, εκτυπωτές και εξοπλισμό υπολογιστών.
Οι μέρες συλλογής θα είναι από Τρίτη 18 Αυγούστου έως Πέμπτη 20 Αυγούστου από τις 10:30-13:30 στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας (Μακεδονίας 4). Κατά την συλλογή των αγαθών θα πληρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης για τον covid19.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την μεταφορική εταιρία Φλώρινας Μορφιαδάκης όπου θα μεταφέρει τα είδη πρώτης ανάγκης δωρεάν στην Αθήνα.
Ας δείξουμε για άλλη μία φορά γενναιοδωρία και αλληλεγγύη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Κων/νος 6980779621
Θεοδώρα 6989719259

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ