ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπό τον υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, οι βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Πέτη Πέρκα, οι βουλευτές Κοζάνης, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακ. Γιώργος Κασαπίδης, ο αν. Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Γιάννης Κοπανάκης, εκπρόσωποι της εργοδοσίας και των εργαζομένων στο ορυχείο του Προσηλίου και άλλοι.Το θέμα της σύσκεψης ήταν η μη απόλυση εργαζομένων από το ορυχείο του Προσηλίου. Στην τοποθέτησή του, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, τόνισε την ανάγκη τήρησης της συμφωνίας με τη ΔΕΗ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, περί ομαλής λειτουργίας του ΑΗΣ Μελίτης και της τροφοδοσίας του από τα ορυχεία της Αχλάδας, της Λεβαίας και του Προσηλίου. Όσο τηρείται αυτή η συμφωνία, δεν θα υφίστανται απολύσεις, σε κανένα ορυχείο.

Κοινή θέση όλων των παρευρισκόμενων ήταν η εξεύρεση λύσης ώστε να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας. Επ’αυτού δεσμεύτηκε και ο υπουργός κ. Κ. Χατζηδάκης, να εργαστεί και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΑΗΣ Μελίτης και των ορυχείων Αχλάδας, Λεβαίας και Προσηλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)