ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Φλώρινας στηρίζει την πρωτοβουλία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για ενίσχυση της προσπάθειας του δικτύου «Αλληλεγγύη για Όλους» για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του καταστροφικού κυκλώνα. Καλούμε τα μέλη, φίλους και πολίτες της Φλώρινας να στηρίξουν και να ενισχύσουν την πρωτοβουλία βοήθειας στους κατοίκους των περιοχών που έμειναν μόνοι -δίχως ουσιαστική βοήθεια από την κυβέρνηση της Ν.Δ., απέναντι στις συνέπειες της φυσικής καταστροφής. 

Συλλέγουμε:
-καθαριστικά σπιτιού, σκούπες, φαράσια

-χαρτί υγείας/κουζίνας, πάνες, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες

-τρόφιμα: νερό, καφέ, μακαρόνια, φρυγανιές, μπισκότα, κονσέρβες

Η συλλογή θα πραγματοποιείται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, 25ης Μαρτίου 9, 3ος όροφος (πάνω από τον ΕΟΠΠΥ), καθημερινές 10:30 – 13:30 (για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας κατά του Covid-19, μπορείτε να αφήνετε τα υλικά σας στο χώρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ).
Όσοι/ες επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν σε κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό της «Αλληλεγγύης για Όλους» IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – Αιτιολογία: ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ