ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη επισκέφθηκαν χθες ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας κ. Γιάννης Κιοσές μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Εταιρείας Τουρισμού κ. Γιώργο Βαβλιάρα.
Η συνάντηση εργασίας αφορούσε κυρίως την τουριστική ανάδειξη του δήμου, ο οποίος φέρει ένα τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα, όπως τα νεοκλασικά κτήρια της πόλης που αποτέλεσαν το σκηνικό για τις ταινίες του αείμνηστου Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο κ. Γιάννης Στρατάκης, περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Ετ.Δυ.Μα. καθώς και οι κυρίες Ολυμπία Χατζηχρήστου και Θεοδώρα Πολατίδου, μέλη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Κατόπιν συζητήθηκαν και θέματα εμπορίου και συγκεκριμένα των λαϊκών αγορών που αυτή την περίοδο απασχολούν ιδιαίτερα την αυτοδιοίκηση, εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι κύριοι Γιαννάκης, Κιοσές και Βαβλιάρας επισκέφθηκαν μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μουρατίδη, την λαϊκή αγορά της πόλης όπου συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους διαπιστώνοντας δια ζώσης ότι τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid-19.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)