Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΓΣΕΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΔΉΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας» διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00  με  19:30..

Για την εγγραφή  (είναι υποχρεωτική) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/ekdilosiFlorina 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. στη Φλώρινα στο τηλέφωνο 2385046903 ή αποστολή email στο florinainediktio@reg.inegsee.gr ή στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385024081 ή στο email symv.kentro.flo@gmail.com.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων των Γυναικών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια των δύο φορέων να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης των γυναικών που υφίστανται τις δυσμενείς συνέπειες των διακρίσεων στους χώρους εργασίας τους.Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις σχετικές με τον εργασιακό εκφοβισμό στο χώρο εργασίας (το φαινόμενο mobbing) και την εκδήλωσή του σε βάρος των γυναικών εργαζομένων αλλά και την έμφυλη βία στο χώρο εργασίας και τις διαφορές αντιλήψεων στα φύλα".

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.


Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.