Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Γεωργιάδη για την ανάληψη των καθηκόντων ως Αστυνομικού Διευθυντή της Α. Δ Φλώρινας. Ο νέος διευθυντής είναι ένας αξιωματικός που όλα τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές υπηρεσίες της Α.Δ. Φλώρινας με χαρακτηριστικά την προσήλωση του στο καθήκον , την ικανότητα και το ήθος του. Με τον νέο διευθυντή έχουμε συνεργαστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και από την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή. Στην προσπάθεια του για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε όλους τους κατοίκους της Α. Δ Φλώρινας, θα είμαι δίπλα του και του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υποστράτηγο Ε.Α Δημήτρη Παλιογιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Παλιογιάννης υπήρξε ένας έμπειρος και ικανότατος αξιωματικός με ήθος και η παρουσία του στο τιμόνι της Α. Δ Φλώρινας κρίνεται ιδιαίτερη επιτυχημένη. Του εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στην ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.