ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Γεωργιάδη για την ανάληψη των καθηκόντων ως Αστυνομικού Διευθυντή της Α. Δ Φλώρινας. Ο νέος διευθυντής είναι ένας αξιωματικός που όλα τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές υπηρεσίες της Α.Δ. Φλώρινας με χαρακτηριστικά την προσήλωση του στο καθήκον , την ικανότητα και το ήθος του. Με τον νέο διευθυντή έχουμε συνεργαστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και από την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή. Στην προσπάθεια του για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε όλους τους κατοίκους της Α. Δ Φλώρινας, θα είμαι δίπλα του και του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υποστράτηγο Ε.Α Δημήτρη Παλιογιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Παλιογιάννης υπήρξε ένας έμπειρος και ικανότατος αξιωματικός με ήθος και η παρουσία του στο τιμόνι της Α. Δ Φλώρινας κρίνεται ιδιαίτερη επιτυχημένη. Του εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στην ζωή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)