ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΊΩΝ ΚΆΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ 33ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, συνελήφθη 33χρονος στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς στην οικία του 33χρονου στην Φλώρινα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύστημα δημιουργίας κατάλληλων περιβαλλοντολογικών συνθηκών (υγρασίας – φωτισμού – θερμότητας) για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 83 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας,
• πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες φωτός, θερμότητας, ανεμιστήρα, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλπ) και
• φύλλα κάνναβης, βάρους 121 γραμμαρίων

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)