ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΗΜ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΕΝΕΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΊΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης συμμετείχε στη διαδικτυακή εκδήλωση: «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία» που διοργάνωσε ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021. 



Κατά την τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αμυνταίου αναφέρθηκε στο πως αντιλαμβάνεται τη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη επιχειρηματικότητα στα όρια του Δήμου Αμυνταίου αλλά και γενικότερα στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Επεσήμανε τη προτεραιότητα που δίνει ο Δήμος μας στον πρωτογενή τομέα αλλά και στους τρόπους εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας της πράσινης επιχειρηματικότητας στο νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που διαμορφώνεται στα πλαίσια της μεταλιγνιτικής εποχής.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Φλώρινας και Πρεσπών, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και επιχειρηματιών, ενώ μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Σταμπουλίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΔΑΜ, κ. Μουσουρούλης Κωστής. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)