Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021

ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 19230 ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μια από τις καλύτερες βαθμολογίες στη Δυτική Μακεδονία συγκέντρωση η 41χρονη Δέσποινα Χατζηκωνσταντίνου από την Φλώρινα, μητέρα δύο παιδιών. 

Παρά τις δυσκολίες της χρονιάς λόγω πανδημίας, τις ώρες εργασίας της αλλά και τις υποχρεωσεις της ως μητερας δύο έφηβων παιδιών η Δέσποινα κατόρθωσε όχι μόνο να γράψει καλά στις εξετάσεις αλλά και να συγκεντρώσει 19.230 μόρια.

Όπως είπε η Δέσποινα στην ΕΡΤ Φλώρινας "οι δυσκολίες πολλές λόγω  του ωραρίου εργασίας και των οικογενειακών υποχρεώσεων όμως όταν κάποιος θέλει πολύ κάτι μπορεί,  με θέληση, να το πετύχει".

Επεσήμανε δε ότι αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο ήταν ο χρόνος που δεν ήταν αρκετός για διάβασμα λόγω της δουλειάς αλλά και την απόφασης τον περασμένο Αύγουστο να δώσει Πανελλαδικές εξέτασεις έχοντας μόνο ένα χρόνο προετοιμασίας. 

"Δυστυχώς δεν μπορώ να επιλέξω όποια σχολή θέλω καθώς λόγω δουλειάς δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι σε άλλη περιοχή επομένως θα επιλέξω κάποια σχολή που να είναι κοντά στη Φλώρινα όπως η εργοθεραπεία Πτολεμαίδας" υπογράμμισε ακόμα επισημαίνοντας πως "είμαι αισιόδοξη για το μέλλον αφού κατάφερα να πετύχω τον στόχο των πανελλαδικών και ανοίγει μια καινούργια ευκαιρία για εμένα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.