Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021

ΔΗΜΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ 8ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Ξεκιναει το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας»,, μετά την υπογραφή της σύμβασης στου έργου   μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας  Βασίλη Γιαννάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.


Πρόκειται για ένα έργο ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με συμβατικό προϋπολογισμό 88.198,89 €.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκης "στο πλαίσιο της υλοποίησης του θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης εξωτερικής θερμομόνωσης και μόνωσης οροφής, αντικατάσταση κουφωμάτων, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης μέσω της τοποθέτησης αντλιών θερμότητας αέρα - νερού και αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά νέας τεχνολογίας led".

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκη, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφούν και άλλες 14 αντίστοιχες συμβάσεις για σχολικές μονάδες του Δήμου Φλώρινας, με τελικό στόχο τη διασφάλιση καλύτερων, φιλικότερων και σύγχρονων σχολικών κτιρίων για τους μαθητές του Δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.