Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ξεκινάει ο  2ος κύκλος λειτουργίας του μοριοδοτούμενου προγράμματος 600 ωρών, που θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης) με τίτλο «Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα».
Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, υποψήφιους εκπαιδευτικούς, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές και άλλους επαγγελματίες που έχουν να διαχειριστούν πολυπολιτισμικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας :

HTTPS://KEDIVIM.UOWM.GR/PROGRAMS/DIDASKALIA-TIS-ELLINIKIS-OS-DEYTERIS-XENIS-GLOSSAS-SE-DIAPOLITISMIKA-EKPAIDEYTIKA-PERIVALLONTA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.