Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΛΗΨΗ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΛΕΧΟΒΟΥ

Στην πρόσληψη ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου (ΔΗ.Κ.Ε.Α), που εδρεύει στο Αμύνταιο του Ν. Φλώρινας, προχωράει ο Δήμος Αμυνταίου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η πρόσληψη, ειδικότητας ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ, αφορά στην Δομή <<Βοήθεια στο Σπίτι>> Λεχόβου-Βαρικού.

Το διάστημα υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την Πέμπτη 02/09/2021 εως και την Δευτέρα 13/09/2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν με συστημένη επιστολή τα δικαιολογητικά τους ή να προσέρχονται στα νέα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α : Γρ. Νικολαϊδη 2 (5ος όροφος) στο Δημαρχείο Αμυνταίου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α στο 2386020044 καθημερινά από τις 07:30 έως τις 15:30.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.