Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΕΤΡΑ ΡΎΘΜΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΊΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ROLLER SKI RACE FLORINA

Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνή Αγώνα FIS ROLLER SKI RACE FLORINA 2021, εξέδωσε η Τροχαία Φλώρινας.

Με ευθύνη του Αθλητικού Όμιλου Φλώρινας θα τοποθετηθεί σήμανση ότι η οδός θα είναι κλειστή λόγω διεξαγωγής αγώνα για την έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών, από τ ο 16ο έως τ ο 28ο χλμ της Επαρχιακής Οδού 4 Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), στα παρακάτω σημεία:
στην οδό Πανοσοπούλου (γέφυρα Αγίου Γεωργίου).
στην Τ.Κ. Τροπαιούχου.
στην Τ.Κ. Δροσοπηγής.
στο 28 χλμ της Επαρχιακής Οδού 4 Φλώρινας-Καστοριάς (στη 3η Μ.Σ.Ε.Π.).

5. Ύστερα από τα προαναφερόμενα προτείνεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας την 04 και 05-09-2021 και κατά τις ώρες 09:00-12:00 από τ ο 16ο έως τ ο 28ο χλμ της Επαρχιακής Οδού 4 Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

6. Η ασφάλεια διεξαγωγής της αθλητικής συνάντησης αποτελεί ευθύνη της διοργανώτριας αρχής και του αθλητικού σωματείου, οι δε υπηρεσίες που χορηγούν τις άδειες, δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.