ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν στα τμήματα του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα στο πλαίσιο του προγράμματος εμβολιασμού των φοιτητών των τμημάτων του Πανεπιστήμιου. Το ένα εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί στη Γεωπονική Σχολή Φλώρινας (Τέρμα Κοντοπούλου) και το δεύτερο στη Σχολή Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών (3ο χλμ Εθνικής Οδού Φλώρινας-Νίκης).
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες καθώς και το πάσης φύσεως προσωπικό του ΠΔΜ που επιθυμεί να εμβολιαστεί, παρακαλείται να αποστείλει έως την Τετάρτη 20/10/2021 τα παρακάτω στοιχεία στη διεύθυνση holistic@uowm.gr

• Ονοματεπώνυμο

• ΑΜΚΑ

• Αρ. κινητού τηλεφώνου

• Τμήμα που φοιτούν και το εμβολιαστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί (μόνο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες)

Καλούμε το προσωπικό και τους φοιτητές μας να επιδείξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και εμπιστοσύνη στην επιστήμη. «Εμβολιαζόμαστε τώρα» γιατί τα εμβόλια μας φέρνουν κοντά στους ανθρώπους μας, στην ελευθερία και στους στόχους μας. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)