Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν στα τμήματα του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα στο πλαίσιο του προγράμματος εμβολιασμού των φοιτητών των τμημάτων του Πανεπιστήμιου. Το ένα εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί στη Γεωπονική Σχολή Φλώρινας (Τέρμα Κοντοπούλου) και το δεύτερο στη Σχολή Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών (3ο χλμ Εθνικής Οδού Φλώρινας-Νίκης).
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες καθώς και το πάσης φύσεως προσωπικό του ΠΔΜ που επιθυμεί να εμβολιαστεί, παρακαλείται να αποστείλει έως την Τετάρτη 20/10/2021 τα παρακάτω στοιχεία στη διεύθυνση holistic@uowm.gr

• Ονοματεπώνυμο

• ΑΜΚΑ

• Αρ. κινητού τηλεφώνου

• Τμήμα που φοιτούν και το εμβολιαστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί (μόνο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες)

Καλούμε το προσωπικό και τους φοιτητές μας να επιδείξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και εμπιστοσύνη στην επιστήμη. «Εμβολιαζόμαστε τώρα» γιατί τα εμβόλια μας φέρνουν κοντά στους ανθρώπους μας, στην ελευθερία και στους στόχους μας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.