ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ Ι.Χ. ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Έξι περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν προ είκοσι πέντε ημερών σε -3- δημοσίας χρήσης (ταξί) και -3- ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.Ε.) αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Φλώρινας, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας . Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας προέκυψε ότι, ως προς τη μεθοδολογία που ακολουθούσαν για την διάρρηξη των οχημάτων, οι δράστες έθραυαν τα τζάμια αυτών, ενώ τουλάχιστον από τα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, οργανώθηκαν μεταξύ τους, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σταθμευμένα οχήματα. Από τους αστυνομκούς σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος δύο ατόμων, ενός 25χρονου αλλοδαπού και ενός 16χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη 2 ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη της Φλώρινας, ο 25χρονος με τον 16χρονο, από κοινού με -2- άγνωστους συνεργούς τους, διέπραξαν -6- περιπτώσεις κλοπών, -4- τετελεσμένες και -2- σε απόπειρα, από -3- δημόσιας χρήσης (ταξί) και -3- ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.Ε.) αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα.

Επιπλέον, ο 25χρονος διέπραξε από κοινού με -3- άγνωστους συνεργούς του, ακόμη -4- κλοπές από ταξί στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, συνεχίζεταιη έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ