Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εργασιακές σχέσεις & Κοινωνική Ασφάλιση» με εισηγητή τον εργατολόγο Τεμπονέρα Διονύσιο, διοργανώνει Ε.Γ. Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο και την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 μ.μ.
Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω της σελίδας Ntadedy Florinas του Facebook (live streaming) για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία (μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο) περιορίζεται με βάση τη χωρητικότητα της αίθουσας και μέχρι ποσοστού πληρότητας ογδόντα τοις εκατό (80%) κατά σειρά προτεραιότητας και με κατάλληλη ταξιθεσία ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση των καθήμενων μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι ανεμβολίαστοι λοιποί ενδιαφερόμενοι, δύνανται να παρακολουθούν την εκδήλωση διαδικτυακά. Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους και για τους ομιλητές. Δεν επιτρέπεται η παρουσία όρθιων εντός της αίθουσας. «Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00. (ΦΕΚ 4577/03-10-2021 ΤΕΎΧΟΣ Β΄)».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.