Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΆΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ομαδικό εργαστήριο ενδυνάμωσης για άνεργες γυναίκες, διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της παρεχόμενης υπηρεσίας εργασιακής συμβουλευτικής.
Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχουσες να:

· έρθουν σε επαφή με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά

· να ανακαλύψουν συναισθήματα, προσωπικές επιθυμίες, να εκτιμήσουν τις ανάγκες τους

· να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να μετουσιώσουν την αυτογνωσία, τα θέλω και τις δυνατότητές τους σε μια καλή επαγγελματική επιλογή.

Ο κύκλος των ομαδικών συναντήσεων θα έχει συνολική διάρκεια 10 ώρες. Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες, διάρκειας 2 ωρών.

Το εργαστήριο χωρίζεται σε 3 μέρη:

· Α’ μέρος: Γνωριμία και δέσιμο της ομάδας (δια ζώσης)

· Β’ μέρος: Γνωρίζω τον εαυτό μου - γνωρίζω τις επιλογές μου (εξ αποστάσεως)

· Γ΄ μέρος: Τεχνικές αναζήτησης και εύρεσης εργασίας (εξ αποστάσεως)

Για αιτήσεις συμμετοχής και πρόσθετη πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, Δευτέρα- Παρασκευή 10:00- 14:00, τηλ. επικοινωνίας: 2385024081.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 22/10/2019.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.*Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Φλώρινας συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και υπάγονται στον Άξονα Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» και λειτουργούν συμπληρωματικά με την Πράξη: «Οριζόντιες παρεμβάσεις εθνικής εμβέλειας» για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών (ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020»).Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας

Κοντόπουλου 49, 53100, Τ: 23850 24081 FAX: 23850 24083.

email: symv.kentro.flo@gmail.com blog: http:// womenaidflorina.blogspot.gr/

fb: https://www.facebook.com/ symvouleutikokentroflorinas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.