ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για δύο εκκρεμεί εντάλματα σύλληψης και πέντε καταδικαστικες αποφάσεις σε βάρος του συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής. Σε βάρος του εκκρεμούσαν:
· Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 6ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές.

· Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για κλοπές.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -3- μηνών και χρηματική ποινή -1500- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -5- μηνών και χρηματική ποινή -3000- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

· Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -2- ετών, για κλοπή.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάουσας Ημαθίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -2- ετών, για κλοπή και

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -18- μηνών, για κλοπή.


O συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)