Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΤΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 «Συνιστούμε σε όλους να το κάνετε εφόσον σας το επιτρέπουν και οι γιατροί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κήρυγμά του ο κ. Θεόκλητος αμέσως μετά από τον πανηγυρικό εσπερινό που τέλεσε για την εορτή του αγίου Μηνά στον ομώνυμο ναό του Δήμου Εορδαίας και πρόσθεσε πως «Για αυτό θα πρέπει όλοι μας να προσέχουμε όσο μπορούμε για να μην μεταδίδεται αυτός ο ιός. Έτσι, να φοράτε τη μάσκα για να προστατεύεστε και εσείς αλλά και οι γύρω σας».

Συμφωνα με το Ορθοδοξία όπως διευκρίνισε ο μητροπολίτης Φλωρίνης, ο κορονοϊός αυτός είναι ένα μικρό μικρόβιο που «ταπείνωσε μέχρι και τις μεγάλες δυνάμεις όπως η Αμερική, η Ρωσία και η Γερμανία καθώς και όλους εκείνους που δεν μπορούσε κανείς μέχρι σήμερα να τους υποτάξει με τα κανόνια και τα αεροπλάνα και κατάφερε όμως να τους ταπεινώσει ένα αθέατο μικρόβιο», σημείωσε.

Αναφερόμενος στη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη Βόρειο Ελλάδα, ο κ. Θεόκλητος επεσήμανε πως «όπως μου είπε και ένας καθηγητής που ρώτησα αυτό μάλλον οφείλεται στην έκθεση που έγινε στη Θεσσαλονίκη και μεταδόθηκε πολύ και τώρα δεν φεύγει εύκολα», ενώ στη συνέχεια έκλεισε ευχόμενος σε όσους βιώνουν και προσωπικά αυτή τη θανατηφόρο ασθένεια, «γρήγορη ανάρρωση και να προσπαθήσουν να την αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και θάρρος».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.