ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΊΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΝΕΓΕΙΑΣ

Η συνέχιση της λειτουργίας του ορυχείου Αχλάδας συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, και του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Οπψς αναφέρει ο κ.Αντωνιάδης "τονίστηκε στον υπουργό ότι η λειτουργία του ορυχείου της Αχλάδας είναι απαραίτητη γιατί απασχολεί από 200 ως 300 εργαζόμενους σε πλήρη λειτουργία. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και διάφορα θέματα που απασχολούν το ορυχείο και συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια".

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο δ/νων σύμβουλος του ορυχείου Αχλάδας κ. Χρήστος Παυλίδης. Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Σκρέκας για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της κοινότητας Αχλάδας σε σχέση με τη λειτουργία του ορυχείου, καθώς και θέματα που απασχολούν την κοινότητα των Βαλτονέρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)