Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΊΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΝΕΓΕΙΑΣ

Η συνέχιση της λειτουργίας του ορυχείου Αχλάδας συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, και του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Οπψς αναφέρει ο κ.Αντωνιάδης "τονίστηκε στον υπουργό ότι η λειτουργία του ορυχείου της Αχλάδας είναι απαραίτητη γιατί απασχολεί από 200 ως 300 εργαζόμενους σε πλήρη λειτουργία. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και διάφορα θέματα που απασχολούν το ορυχείο και συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια".

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο δ/νων σύμβουλος του ορυχείου Αχλάδας κ. Χρήστος Παυλίδης. Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Σκρέκας για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της κοινότητας Αχλάδας σε σχέση με τη λειτουργία του ορυχείου, καθώς και θέματα που απασχολούν την κοινότητα των Βαλτονέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.