ΣΥΛΛΗΨΗ 54ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΏΝ


Για παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός,  σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, . 

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους  αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Φ. επικαθήμενο αυτοκίνητο με οδηγό τον 54χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας από 21 έως 38 ετών, καθώς και δύο  ασυνόδευτα ανήλικα. 

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν  το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά.


Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)