Το Οινοποιείο Αμυνταίου σάρωσε τα βραβεία στον διαγωνισμό Τerra Vino


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαγωνισμού οίνου Terra Vino με τις απονομές βραβείων και συμμετοχών στο εστιατόριο Mare e Monti στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στον οποίο συμμετείχε και η ΕΑΣ Αμυνταίου. 
Το Ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε για πρώτη φορά το διεθνή διαγωνισμό οίνου “Terra Vino Contest 2021”, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: “Oenotouristic cross-bordercapacity building: A transition from promoting wine production to oenotourism experience” και με ακρωνύμιο TERRA VINO.
Στόχος του διαγωνισμού ήταν να αναδειχθούν οι προσπάθειες των οινοπαραγωγών της διασυνοριακής περιοχής και να συνδεθούν με τους επιχειρηματίες της εστίασης, του τουρισμού και του εμπορίου. Ο διαγωνισμός οίνου ήταν μια από τις κύριες δράσεις του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου. Οι άλλες δράσεις του έργου βασίστηκαν στην εκπαίδευση των επαγγελματιών που σχετίζονται με το κρασί με τεχνογνωσία που αναπτύσσεται στην περιοχή του Asti στην Βόρεια Ιταλία.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 12 οινοποιεία εκ των οποίων λάβανε τις εξής διακρίσεις:

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΣ (ΑΜΥΝΤΑΙΟ)
-ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΗΜΙ-ΞΗΡΟΣ 2020 | Π.Ο.Π ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ PLATINUM AWARD
-ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ DRY RED RESERVE WINE 2018 | Π.Ο.Π ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ SILVER AWARD
-ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ 2020 | Π.Ο.Π ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ BRONZE AWARD
-ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΗΜΙ-ΞΗΡΟΣ 2020 | Π.Ο.Π ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ AUDIENCE CHOICΕ AWARD

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)