ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ 2ο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Τιμητική διάκριση έλαβαν οι μαθήτριες της Στ2’ του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης», Ίριδα Ολυμπίσιου και Σοφία Σιάμκουρη, που συμμετείχαν στον 2ο Λογοτεχνικό Διακρατικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Ελληνικός πολιτιστικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Π.Ο.Κ.) με θέμα «Με τον Ε.Π.Ο.Κ. είναι Χριστούγεννα».

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» με ανακοίνωση του συγχαίρει τις μαθήτριες της Στ2’ του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης», Ίριδα Ολυμπίσιου και Σοφία Σιάμκουρη, για την τιμητική διάκρισή τους στον 2ο Λογοτεχνικό Διακρατικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Ελληνικός πολιτιστικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Π.Ο.Κ.) με θέμα «Με τον Ε.Π.Ο.Κ. είναι Χριστούγεννα». "Να σημειωθεί ότι το βραβευμένο παραμύθι που έγραψαν και εικονογράφησαν οι μαθήτριές μας συμπεριλήφθηκε στον τόμο που εκδόθηκε με επιλεγμένες συμμετοχές του Διαγωνισμού. Ευχόμαστε εγκάρδια στην Ίριδα Ολυμπίσιου και στη Σοφία Σιάμκουρη να έχουν καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στις δημιουργικές δράσεις τους" συμπληρώνουν τέλος υπογραμμίζοντας "συγχαίρουμε και τη δασκάλα της τάξης, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, για την υποστήριξη και προτροπή των μαθητών/τριών της να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και δραστηριότητες που εξελίσσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Όλοι οι διδάσκοντες/ουσες στο Δημοτικό Σχολείο προσφέρουμε τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις και διαχρονικές αξίες στα παιδιά και παρακολουθούμε με χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να προχωρούν με επιτυχία και να προοδεύουν στις σπουδές και στη ζωή τους".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)