ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ Ο.Ε.Β.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων νομού Φλώρινας. Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Σάββας Σαπαλίδης, Αντιπρόεδρος ο Καραμήτσος Πέτρος , Γ. Γραμματέας ο Βελιάνης Κωνσταντίνος, Ταμίας ο Δογούλης Δημήτριος, Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας ο Σεκουλίδης Νικόλαος, Αναπληρωτής Ταμίας ο Παπαστεφάνου Γεώργιος και Μέλος η Σουμπάση Ελένη.
Σε ευχαριστήριο του ο νέος πρόεδρος Σάββας Σαπαλίδης αναφέρει "Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους συναδέλφους μου Επαγγελματοβιοτέχνες για τη νέα εντολή που μου έδωσαν στις πρόσφατες εκλογές της Ομοσπονδίας για την θέση του Προέδρου.
Δηλώνω πως θα συνεχίσω να εργάζομαι μαζί με τους συναδέλφους μου στο νέο ΔΣ διεκδικώντας και απαιτώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους βιοτέχνες, εμπόρους και επαγγελματίες της ΠΕ Φλώρινας.
Σε μια εποχή ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να στηρίξουν τα πρωτοβάθμια σωματεία που ανήκουν και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Εμπόρων, Βιοτεχνών νόμου Φλώρινας".

 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)