ΔΡΑΣΗ "ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Την δράση "Πάσχα για όλους " με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της περιοχής, διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας.

"Αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια", όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, "θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα σε κατοίκους του Δήμου Φλώρινας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η δράση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Μαρτίου έως Παρασκευή 01/04/2021, από τις 09:00 έως 14:00) στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας (Ταγμ. Σωτηρίου 2), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 2385044511 & 2385044520.

Κατά τη συγκέντρωση των ειδών θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία από την Covid-19.

Τα προς συγκέντρωση είδη αφορούν:

1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.

2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων οδοντόκρεμες κ.α.

3. Ρούχα καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, καθαρά, τακτοποιημένα ανά φύλο και ηλικία.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες μας, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)