ΔΩΡΕΑ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το ποσό των 480 ευρώ δώρισε ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονίας και η Πανεπιστημιακή ομάδα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα, από τα έσοδα του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των δύο ομάδων. Σε ευχαριστήριο της η Διοίκηση του Κέντορυ αναφέρει Εκ μέρους των φιλοξενούμενων παιδιών, των εργαζομένων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και τη διαιτητική ομάδα που διεύθυνε τον συγκεκριμένο αγώνα.
Ενέργειες και προσφορές σαν και αυτή, ιδίως από άτομα νεαρής ηλικίας, αποδεικνύουν την ευαισθητοποίηση, την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη στον συνάνθρωπο και στα παιδιά και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους".




Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ.

Ιωάννης Σ. Παρδάλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)