Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σχετικά με τον ίδιο και την ΔΕΕΠ Φλώρινας έδωσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση του "ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των αντιφάσεων και της αναξιοπιστίας για άλλη μια φορά ξαναχτύπησε με ένα κείμενο όπου έχει σαλαμοποιήσει τους πάντες και τα πάντα και καταφέρεται εναντίον των πάντων για τα πάντα. Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει κάποιος τα λίγα ψήγματα αλήθειας που υπάρχουν μέσα σε αυτό το λαϊκίστικo κείμενο, ενημερώνω τους αγαπητούς συμπολίτες για τα εξής.Είναι γεγονός πως η παγκόσμια ενεργειακή κρίση έφερε υψηλές τιμές στα καύσιμα και κυρίως στο ηλεκτρικό ρεύμα. Παρά τα δισεκατομμύρια που ξοδεύει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει τους πολίτες, οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εξακολουθούν να είναι υψηλές. Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι εντός Μαΐου το θέμα αυτό θα λυθεί σε ένα μεγάλο βαθμό είτε με αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Σύνοδος Κορυφής) είτε με αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης. Επισημαίνουμε ότι το 90% από τα υπερκέρδη -όταν αυτά προσδιοριστούν- θα επιστραφούν στο λαό".
Σημειώνει ακόμα "Ποιά απάντηση να δώσει κανείς στο μεγάλο όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, τη σύνδεση με Πόγραδετς (Αλβανία) και με Μοναστήρι (FYROM), όπως και μέσω του Μεθοριακού Σταθμού στο Λαιμό Πρεσπών! Κρυφή αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι επαφές με όλες τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (Αλβανία, Σκόπια, Ρωσία κ.ά). Προφανώς, από εκεί περιμένουν τη ροή δισεκατομμυρίων για την επίλυση των προβλημάτων μας! Για τη μεν σύνδεση Φλώρινα-Πόγραδετς, προχωρά η προμελέτη και θα έχουμε νεότερα το προσεχές καλοκαίρι. Για το Μεθοριακό Σταθμό του Λαιμού έχουν εγκριθεί 700.000 ευρώ και εκπονούνται οι μελέτες έργων υποδομής ενώ για τη σιδηροδρομική σύνδεση με το Μοναστήρι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ολοκλήρωσή της και το γνωρίζετε καλά".


Μεταξύ άλλων αναφέρει ακόμα "Μάταια ψάχνετε συνεχώς καινούριες κρίσεις, μήπως μέσα από τον ασύστολο λαϊκισμό σας και την παραπληροφόρηση καταφέρετε να αποπροσανατολίσετε τους Έλληνες πολίτες. Εσείς υποτιμάτε τους Έλληνες πολίτες και τους συμπεριφέρεστε ως «ιθαγενείς» με όλα τα ανυπόστατα που τους «σερβίρετε». Για το λαό δεν υπάρχουν διλήμματα. Ανάμεσα στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη σοβαρότητα και τη σταθερότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η επιλογή είναι αυτονόητη".



Ως προς τα υπόλοιπα, προφανώς θα σας έχει διαφύγει ότι κονδύλια δεν εγκρίνουν οι βουλευτές, αλλά οι υπουργοί. Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητη η επαφή μαζί τους και εννοείται πως μέσω των απαραίτητων Δελτίων Τύπου ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας για τα αποτελέσματα.



Μιλάτε για απολιγνιτοποίηση, όταν στην δική σας πενταετία μειώσατε κατά 50% την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη. Εσείς κλείσατε τις δύο Μονάδες του ΑΗΣ Αμυνταίου (έκλεισαν λόγω παλαιότητας), αλλά το χειρότερο είναι ότι δε λάβατε ούτε ένα μέτρο για την ανεργία και τα δεινά που θα επέφερε το κλείσιμο των Μονάδων.



Εμείς έχουμε το πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης, προϋπολογισμού από 1,7 δις μέχρι 3,7 δις. με πρώτο και κυρίαρχο μέτρο την επιχορήγηση κατά 70% των νέων επιχειρήσεων που θα δώσουν νέες θέσεις εργασίας στο νομό, θα ξαναζωντανέψουν το νομό και θα αλλάξουν τη μορφή του. Επίσης, για τρία αρδευτικά δίκτυα ξεκινά η κατασκευή και για άλλα δύο η μελέτη, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Για ευνόητους λόγους δεν μπαίνω τώρα σε έναν απολογισμό πεπραγμένων.







Ερωτάσθε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα κάνετε απολογισμό του μηδενικού έργου σας στο Νομό Φλώρινας την πενταετία της διακυβέρνησής σας; Πότε θα ζητήσετε συγγνώμη για αυτό; Σας προσκαλώ από τώρα, στα εγκαίνια των έργων που θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα οποία είναι απόρροια όλων των προσπαθειών μας αυτά τα τρία χρόνια σε συνεργασία με τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και είναι προϋπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.



Μάταια ψάχνετε συνεχώς καινούριες κρίσεις, μήπως μέσα από τον ασύστολο λαϊκισμό σας και την παραπληροφόρηση καταφέρετε να αποπροσανατολίσετε τους Έλληνες πολίτες. Εσείς υποτιμάτε τους Έλληνες πολίτες και τους συμπεριφέρεστε ως «ιθαγενείς» με όλα τα ανυπόστατα που τους «σερβίρετε». Για το λαό δεν υπάρχουν διλήμματα. Ανάμεσα στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη σοβαρότητα και τη σταθερότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η επιλογή είναι αυτονόητη.



Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Γιάννης Αντωνιάδης

Βουλευτής Φλώρινας-ΝΔ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)